Kiadó Vendégház · Becce-hegyi Vendégház Dörgicse

További képek ▸

Becce-hegyi Vendégház Dörgicse

-felvidék különleges falujának szőlőhegyén, DörgicseBecce-hegyen kínálunk kiadásra egy csodálatos balatoni panorámával és óriási kerttel, szőlővel, mandulafákkal rendelkező nyaralót. A szállás 4-5 fő részére alkalmas. 1 hálószoba, 1 fürdőszoba Wc-vel, konyha-nappali és egy beépített, fedett terasz várja a pihenőket.

A házhoz hatalmas, gondozott saját használatú kert tartozik, kerti sütővel, nagy, fedett kiülővel. Családoknak, baráti társaságoknak is alkalmas akár hosszabb vakációra is. A házba bevezetett hideg-melegvíz nem ivóvíz, minden egyéb célra tökéletesen alkalmas, környezetbarát.

A konyhája vadonatúj, konyhai eszközökkel teljesen felszerelt, főzésre, grillezésre van lehetőség. A faluban található borászat, levendula feldolgozó üzem, házias étterem és középkori templomromok. Ősszel is különböző kulturális programokkalszínház, koncert, kiállításokvárja a látogatókat.

A csendes és nyugalmas falusi környezettől pár kilométerre elérhető a , és megközelíthető számos kiránduló célpont: , , Hegyestű, , .

Becce-hegyi
, Becce hegy 1.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: március 1. – november 30.
2 szoba, 4 férőhely

Idegenforgalmi adó: 590 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 62822, MA22047656