horgásznyaraló · Bojlislaci Nyaralója Dunavarsány

Bojlislaci Nyaralója Dunavarsány

Dunavarsányban Pest megye közvetlen vízparti ház kiadó

Dunavarsányban közvetlen vízparti ház kiadó, saját stéggel kristálytiszta vízű bányató partján. 1-7 fő részére. A bányató területe 18 hektár. A ház 4 méterre van a vízparttól.

A követlen vízparti házban található: konyha, étkező, szoba, fürdőszoba, zuhanyzó, WC. A jól felszerelt konyhában hűtő, mikrohullámú sütő, indukciós főzőlap, kávéfőző. Lehetőség van a kinti tűzrakó roston sütő, bográcsozó használatára. Az 1-es és 3-as apartmanban klíma is van. Télen fűthető minden házunk. Parkolás a ház mellett. Kedvenc kutyus hozható 8 kg alatt. A vizpart mellett fedett terasz van. A tóban fürdeni tilos. Dohányozni a házban tilos.

A tó halgazdagsága példásan magas: ponty, süllő, csuka, balin, fekete sügér. A 15 kiló feletti pontyok egész évben kimagaslóan jól foghatóak a jég beálltáig. Etetőhajó és halradar használata engedélyezett. Sporthorgászatra. 4 kg felett a halakat nem lehet megtartani. Pontybölcső használata kötelező. Harcsa állomány kimagaslóan nagy. 12 méteres Privát stégen lehet horgászni Egy horgásznak mindig a botoknál kell tartózkodnia. Csónak használata Tilos. Télen, nyáron csodálatos látványt nyújt a horgásztó. várjuk a Pihenni, horgászni vágyó vízparti szállások szerelmeseit.

Bojlislaci Nyaralója Dunavarsány
1-es és 2-es apartman 4 főig: 22 000,-Ft/éj.
6 főig: 26 000,-Ft/éj.
3-as apartman: 30 000,-Ft/éj 6 főig.

Napijegyek 24 órára: sportjegy 2 bottal: 4000,-Ft

Az árak tájékoztató jellegűek, az ár változtatás joga fenntartva.
azonosító: 24376,