horgásznyaraló · Bojlislaci Nyaralója Dunavarsány

Bojlislaci Nyaralója Dunavarsány

Dunavarsányban Pest megye közvetlen vízparti ház kiadó

Dunavarsányban közvetlen vízparti ház kiadó, saját privát 12 méteres stéggel kristálytiszta bányató partján. 1-6 fő részére. A bányató területe 18 hektár. A ház 4 méterre van a vízparttól. A követlen vízparti házban található: konyha, étkező, szoba, fürdőszoba, zuhanyzó, Wc. A jól felszerelt konyhában hűtő, mikrohullámú sütő, indukciós főzőlap, kávéfőző stb. Takarót, törölközőt hozni kell, Lehetőség van a kinti tűzrakó roston sütő, bográcsozó használatára.

Az 1-es és 3-as apartmanban klíma is van. Télen fűthető minden házunk. Parkolás a ház mellett. Kedvenc kutyus hozható 8 kg alatt, A vízpart mellett fedett terasz van. A tóban fürdeni tilos. 500 méterre van a Brendon Beach 10 km re a Ráckevei fürdő. Bevásárlási lehetőség 3 km, éttermek a közelben.

A tó halgazdagsága példásan magas: ponty, süllő, csuka, balin, fekete sügér. A 15 kiló feletti pontyok kimagaslóan jól foghatóak a jég beálltáig.

Etetőhajó és halradar használata engedélyezett. Sporthorgászatra. Pontybölcső használata kötelező. Harcsa állomány kimagaslóan nagy. 12 méteres Privát stégen lehet horgászni, pihenni Egy horgásznak mindig a botoknál kell tartózkodnia. Csónak használata Tilos. Télen, nyáron csodálatos látványt nyújt a horgásztó. várjuk a Pihenni, horgászni vágyó vízparti szállások szerelmeseit.

Bojlislaci Nyaralója Dunavarsány
Dunavarsány, Koordináták: 47. 278068, 19. 038633
2 szoba 6 férőhely

1-es és 2-es apartman 1-6 főig:. 30 000,-Ft/éj

3-as apartman: 1-6 főig 35 000,-Ft/éj
kutya +5000,-Ft/egyszeri díj ellenében/hozható

Május, június, július, augusztusban min. foglalás 3 éj.
Napijegy 24 órára, sportjegy 2 bottal: 4600,-Ft

Idegenforgalmi adó: 0 Ft/éj
Az árak tájékoztató jellegűek, az ár változtatás joga fenntartva.
azonosító: 24376,