kiadó nyaraló · Chill Inn Nyaraló Kisapáti

további képek

Chill Inn Nyaraló Kisapáti

Chill Inn Nyaraló Kisapáti

Vendégházunk egy kiemelten csendes, békés pontján található a Szent György-hegy keleti lankáin, távol a balatoni forgatagtól vagy a városok, akár a falu lakóitól. Elhelyezkedésének köszönhetően elsősorban pihenésre vágyó vendégeknek ajánljuk, akik a természetben való gyönyörködést, háborítatlan vidéki csendet részesítik előnyben annak minden kényelmével.

Vendégeinknek kínált házunk nem turistáknak berendezett szálláshely, hanem egy otthonos kis ház, mely visszatükrözi álmainkat, lakberendezési ötleteinket és minden részletben megbúvó gondos kivitelezésünket és szeretetünket, mellyel ezt az öreg présházat felújítottuk.

Ha arra vágynak, hogy szezonális gyümölcsöket csemegézzenek közvetlenül a teraszról kilátással Csobánc várára, balatoni-badacsonyi panorámás konyhában, szinte a természettel egybeépülve készítsék el reggelijüket, naplementekor élvezzék az őz szomszédok közelségét, vagy frissítő zuhanyt vegyenek a barackfa alatt, ne keressék tovább, megtalálták az ideális szálláshelyet.

Grillezési és tűzrakási lehetőség adott, a kényelmet a pihenéshez sokféle kültéri bútor szolgálja. A ház egy teljesen felszerelt panorámás konyhával rendelkezik, továbbá zuhanyzós fürdővel, melyben a WC is található, egy étkező-nappalival, az emeleten egy hálószobával és egy nagy terasszal. Internetet nem vezettünk be, és tv sincs a házban, hogy biztosítani tudjuk a tökéletes kikapcsolódás, stressz-, média- és online világtól mentes miliőjét.

Chill Inn Nyaraló Kisapáti
Ingyenes parkolás
1 szoba, 3 férőhely

azonosító: 29846, MA19009169