Kiadó Vendégház · Csepely Vendégház Nagycsepely

További képek ▸

Csepely Vendégház Nagycsepely

Otthonos, családias szálláshely olyan nyaralóknak, kirándulóknak, akik számára egyszerre fontos a közelsége és a csendes, erdőközeli, pihentető környezet. Erdőkkel övezett, meseszép völgyben, a Balatontól, (Balatonszárszótól délre) 9 km-re található a 400 lelkes zsáktelepülés, Nagycsepely.

A kisközség az M7-es autópályától 8 perc alatt elérhető. A Csepely 90 négyzetméteren teljes felszereltséggel áll az Önök rendelkezésére, legfeljebb 6 fő részére. A ház egy időben csak egy családnak, vagy egy baráti társaságnak nyújt kényelmes pihenési lehetőséget.

Csak az egész vendégházat lehet kibérelni, külön szobát nem. Családoknak, pároknak, csendes baráti társaságoknak ajánljuk. A tulajdonos külön ingatlanban, hátul az udvarban lakik. A környéken túrázási, kirándulási, és programlehetőségek vannak (borvacsora, lovaskocsizás, horgászat).

Ezek mellett a közelsége ad részvételi lehetőséget különböző eseményekre, programokra. Ha szereti a Balatont de , nyugodt környezetben szeretne pihenni és szívesen ébred madárcsicsergésre, jöjjön, fedezze fel Nagycsepelyt és környékét. Nálunk itthon lehet otthon.ingyenes wifi3 db 2 ágyas szobanappali tv-velfelszerelt konyhafürdőszoba káddalfedett terasz sörpaddal

Csepely Nagycsepely
Nagycsepely, Kossuth Lajos utca 40.

Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 16. – október 1.
3 szoba, 6 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63470, MA22035479