Kiadó Vendégház · estHajnal Vendégház Szólád

További képek ▸

estHajnal Vendégház Szólád

Tisztelt Érdeklődők. Szeretettel várjuk Önöket Szóládra az estHajnal Vendégházba, a déli partjához közel, csendes, , kevéssé fényszennyezett, festői környezetben. A vendégháztól 150 méterre étterem, élelmiszerbolt, cukrászda van. A katolikus és református templom útba esik oda-vissza.

Továbbá 300 méterre található a település legnevezetesebb látnivalója az 1999-ben Henry Ford díjjal jutalmazott Löszpincesor. A házban 4 hálószoba, 3 fürdő és konyha található, de van kerti konyha, fürdő, mosdó is. A négyszemélyes és háromszemélyes háló a kis gyerekekkel érkezőknek is vonzó lehet.

Az 56 négyzetméteres teraszon és napozó szolgálja a vendégek kényelmét. TV, wifi, szabadtüzes bográcsozás, grillezés lehetősége, továbbá egy zárt ping-pong terem szélesíti az adottságokat. A 4 km-re van. Kerékpáros és gyalogos túra útvonal vezet át Szóládon.

Off-road terepjárós túra, borkóstolás a környékbeli pincészetekben – akár vacsorával egybekötve –, lovaglás, hintókocsikázás, horgászat kínál újabb örömforrásokat. Parkolás az udvarban.

estHajnal
, Kossuth Lajos utca 49.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
elfogadóhely
szolgáltatások
Macska, kutya bevihető (fizetős)
4 szoba, 12 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63312, MA22041457