Kiadó Vendégház · Éva Nyaraló Békésszentandrás

További képek ▸

Éva Nyaraló Békésszentandrás

Közvetlen vízparti telken épült könnyűszerkezetes hangulatos . Három hálószoba, nappali, 2 fürdőszoba, 2 WC, nagy fedett terasz szolgálja a vendégek kényelmét.

Egyszerre 9-11 vendéget tudunk fogadni. Az udvaron játszótér a gyerekeknek és egy 4 és fél méter átmérőjű kör alakú van. A holtág is alkalmas a fürdésre, de a ragyogó a játékra, felfrissülésre. Homokszűrős vízforgató gondoskodik a víz tisztaságáról.

Az udvaron lehet bográcsozni, grillezni. Bográcsot biztosítunk. A környéken rengeteg a látni való. Kiváló kiinduló pontja lehet túrázásnak, akár gyalog, akár kerékpárral, akár pedig a vízen. Sok lehetőség adott a kikapcsolódásra, a pihenésre.

A közelben egy kellemes vendégló pizzériával, fagyizóval található. A nyaralóban lévő étlap alapján ingyenesen házhoz szállítják az ízletes ételeket bőséges adagokban.

Kiváló horgászhely, saját ünkön lehet horgászni és egy is áll a vendégek rendelkezésére. A Körös holtág bővelkedik a halakban.

Éva
, Kenderföldi üdülőpart 66.

Ingyenes parkolás
elfogadóhely
Nyitvatartás: április 1. – november 3.
szolgáltatások
Ingyen tűzifa (szabadtéri sütéshez, főzéshez), ingyenes lengőteke használat, ingyenes prospektus a környék látnivalóiról
Macska, kutya bevihető (ingyenes)
1 faház, 7 férőhely

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 27962, MA19015164