Kiadó Vendégház · Hilda Vendégház Hévíz

További képek ▸

Hilda Vendégház Hévíz

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket tavasztól-őszig egyik legszebb utcájában csendes környezetben található családias vendégházunkban. Vendégházunk a Hévízi Tótól 15 perc sétára elérhető. A közelben található egyik legszebb parkja, Múzeuma, 2 játszótere, a híres Árpád kori templom és az egregyi borozó sor.

A Szobakiadók Szövetségének tagjaként, a kulcstartóval vendégeink számos szolgáltatás kedvezményesen vehetnek igénybe a városban., Tófürdő belépő, Reumatológiai kúrák, éttermek, borozók, belépőjegyek,, Magyar vendégeink fürödhetnek és kúrázhatnak a TB terhére. Tapasztalják meg Önök is a hévízi tó csodálatos gyógyhatását, a város és a környék páratlan klímáját és látnivalóit.

Ismerjék meg a környék nevezetességeit, sétáljanak, túrázzanak. Emeleti apartman 2 db.2 ágyas lakószobával, 2 külön fürdőszobával, közös, teljesen felszerelt konyhával, teraszokkal rendelkezik. A 2, 2 ágyas szoba külön is bérelhető. Földszinti családi apartman : 2 hálószobával,, 1db 2 ágyas, és 1 db 1 ágyas, 1 fürdőszobával, nappalival, teljesen felszerelt étkezőkonyhával, teraszokkal, Ingyenes Internet használat az egész házban.

Bármikor vendégeink rendelkezésére állunk és ellátjuk őket információval a környék szerteágazó látnivalóiról és megközelíükről. Az Idegenforgalmi adó nincs benn az árban, 18 év felett, 597-Ft/fő/éjszaka.érkezéskor fizetendő. Érkezéskor behűtve 1 üveggel a ház borából, és ásványvízzel várjuk Önöket.

Szeretettel látjuk Önöket Vendégházunkban: A Kovács család nevében Kovácsné Borda Hilda

Hilda
Hévíz, Kodály Zoltán utca 47.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 1. – szeptember 30.
4 szoba, 7 férőhely

Idegenforgalmi adó: 597 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63351, MA20001343