kiadó parasztház · Kinizsi Vendégház Nagyvázsony

további képek

Kinizsi Vendégház Nagyvázsony

Kinizsi Vendégház Nagyvázsony

A Kinizsi Vendégház egy eredetileg 1873-ban épült falusi kőház Nagyvázsony szívében, mely az esetenként kivilágított katolikus templom tőszomszédságában fekszik, hangulatos, békés környezetben, megáldva a vidéki környezet minden csodájával.

A terebélyes udvarral, kiépített bográcsozó hellyel, tágas étkezővel és külön közösségi helységgel rendelkező Kinizsi Vendégház ideális helyszíne baráti társaságok és családok összejöveteleinek.

Hat szoba 2 db két ágyas, 3 db 4 ágyas, 1 db 8 ágyas emeletes ágyakkal egy két szobás apartman 6 ágyas és jól felszerelt konyha áll az idelátogatók rendelkezésére. Fűtési szezonban a díj kiegészül a fűtés költségével. Zárt portánkon ping-pong asztal, csocsó és darts nyújt aktív kikapcsolódási lehetőséget.

Helyben sok érdekes program választható, úgymint borkóstoló, lovaglás, lovaskocsizás és különböző kézműves foglalkozások. Vendégházunkban igazi falusi ízek találkoznak jófajta helyi alapanyagokkal vendégeink kívánságára. Nagyvázsony remek kirándulóhely a Bakony lábánál, gyönyörű erdői, a Kinizsi Vár, a Zichy Kastély és a Pálos Kolostor rom teszik a kirándulni vágyók paradicsomává. Szeretettel várjuk Vendégeink jelentkezését minimum 15 főtől.

Kinizsi Vendégház Nagyvázsony
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
2 éves korig ingyenes
8 szoba, 26 férőhely

azonosító: 28741, KO20013946