Kiadó Vendégház · Kinizsi Vendégház Nagyvázsony

További képek ▸

Kinizsi Vendégház Nagyvázsony

A Kinizsi egy eredetileg 1873-ban épült falusi kőház szívében, mely az esetenként kivilágított katolikus templom tőszomszédságában fekszik, hangulatos, környezetben, megáldva a vidéki környezet minden csodájával.

A terebélyes udvarral, kiépített bográcsozó hellyel, tágas étkezővel és külön közösségi helységgel rendelkező Kinizsi ideális helyszíne baráti társaságok és családok összejöveteleinek.

Hat szoba 2 db két ágyas, 3 db 4 ágyas, 1 db 8 ágyas emeletes ágyakkal egy két szobás apartman 6 ágyas és jól felszerelt konyha áll az idelátogatók rendelkezésére. Fűtési szezonban a díj kiegészül a fű költségével. Zárt portánkon ping-pong asztal, csocsó és darts nyújt aktív kikapcsolódási lehetőséget.

Helyben sok érdekes program választható, úgymint borkóstoló, lovaglás, lovaskocsizás és különböző kézműves foglalkozások. Vendégházunkban igazi falusi ízek találkoznak jófajta helyi alapanyagokkal vendégeink kívánságára. remek kirándulóhely a lábánál, gyönyörű erdői, a Kinizsi Vár, a Zichy Kastély és a Pálos Kolostor rom teszik a kirándulni vágyók paradicsomává. Szeretettel várjuk Vendégeink jelentkezését minimum 15 főtől.

Kinizsi
Nagyvázsony, Kinizsi Pál utca 64.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
7 szoba, 34 férőhely

azonosító: 28741, KO20013946