Kiadó Vendégház · Kis Helikon Villa Hévíz

További képek ▸

Kis Helikon Villa Hévíz

Legyen a Tiéd a Villa. Egyéni utazóként keresd a csendet és a nyugalmat a villában. A vidék ráébreszt minket az igazi szabadságban, tökéletes nyugalomban, tradíciókban rejlő értékek fontosságára. Baráti és családi összejövetel, esküvő, céges rendezvény, divatbemutató, fotózás, esetén is keresd a Kis Helikon Villát.

Kóstolj bele Balaton csücskébe. Ezer ízű kalandok, akár egyetlen hétvége alatt. elérhető programajánlatunk paraszti vacsorát és fine dining ebédet is tartalmazhat kívánság szerint. Felejthetetlen hétvégék ott, ahova szívesen visszatérsz egyedül, a családoddal vagy a barátaiddal: ismerős, mégis új ízek, érzések és élmények várnak a Balaton közelében és a nálunk a villában.

A vidéki élet MÁS. A városi nyüzsgés után kicsit elvarázsolt, meseszerű, a valódi szabadságról szól. Arról, hogy a szív mindig visszahúz gyökereinkhez. Miközben hisszük, hogy megvan mindenünk rájövünk: igazából semmink sincs családi és baráti kapcsolatok, tradícióink és hagyományaink nélkül.

A villa kávézójában (utcai szinten) igény esetén reggeli is rendelhető előrendelésre. (min 2 nappal előbb ).Extraa helyszínen fizetendő. A parkoló (zárt, nem fedett) igénybevételéhez kérjük az autó, motor rendszám megadását. Térítésmentesen vehető igénybe.

Kis Helikon Villa
, Kossuth Lajos utca 72.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Telekom gigaerős vezetékes nettel rendelkező szállás.
Ingyenes légkondícionálás
15 szoba, 30 férőhely

Idegenforgalmi adó: 597 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63045, PA19004983