kiadó vendégház · Szabó-ház Balatonlelle

Szabó-ház Balatonlelle

Balatonlellén bio-medencés önálló vendégház kiadó max 15 főnek

A ház 10-15 főig bérelhető, kényelmes nyaralást biztosít csendes utcában Balatonlellén. A homokos strand a háztól 1800m-re. Ingyenes parkolás a város egész területén.

A vendégházban belső lépcső, és külső lépcső is van. Az emeleten 4 szoba 8 +3 főnek francia ággyal, 2 fürdővel, nappali-amerikai konyha-nagy étkezővel, nagy balkonnal. Az alsó rész 4 +2 főnek 2 francia-ágyas szoba, nappali, itt kihúzhatós kanapéval, nagy konyhával, étkezővel, terasszal. A kertben pavilon, grillező és bográcsozó, sütés-főzési lehetőséggel, hűtőszekrénnyel. Az autóknak zárt parkolóval.

A füves-kövezett udvaron a gyerekek játszhatnak. Magas zárt kerítéssel kialakítva. Szélcsendes udvar. Biotechnológiás medence, fedett tolótetővel. A fedés alatt este korlátlanul fürödhetnek, akár hűvösebb időben is lehet alatta fürdeni, melegen tartja a vizet és 3-4 napig sem hűl ki a víz alatta. Törölközőket, konyharuhákat kell hozni a nyaralásra.

A vendégháztól 2 km-en belül kishegy, majtényi étteremmel, balatoni panorámával, lovascentrum, pincészet, cirkusz-vidámpark, 2km. várdomb, bobpálya-kalandpark.

Szabó-ház Balatonlelle
7666,-Ft/fő/éjtől.
Előszezon jún.01-jún.21, 2-3 éjre is foglaható.
Utószezon aug.23-szept.30, 2-3 éjre is foglaható.
Főszezonban, 06.28-tól, vasárnapi turnusváltásokkal.
Kérje pontos ajánlatunkat szívesen válaszolunk.

Az árak tájékoztató jellegűek, az ár változtatás joga fenntartva.
azonosító: 17657, MA19021361