Kiadó Vendégház · Kisbalázs Vendégház Szentantalfa

További képek ▸

Kisbalázs Vendégház Szentantalfa

A Kisbalázs Vendégház Szentantalfán, a Szent Balázs-hegy oldalában, hamísitatlan szőlőhegyi környezetben fekszik, kilátással a tanuhegyekre és a Balatonra. Mindenkinek ajánljuk, aki a nyugalom, a csönd szerelmese, de szereti a Balatont és szeret kirándulni. A vendégház nevéhez illően kicsi, összesen 50 nm.

A ház tavasztól őszig 6, ősztől tavaszig 4 fő befogadására alkalmas. A ház földszintjén egy nappali-hálóba lépünk be, ahol két fotelágyon lehet napközben pihenni, este itt két fő tud kényelmesen aludni a kinyitható ágyakon. A nappaliból egy kicsi mosdóhelyiség nyílik wc-vel, kézmosóval, és itt kapott helyet a mosógép is.

A nappalit egy kis lépcső választja el a vele egy légtérben lévő, egy régi borospincéből kialakított konyhába. A konyha minden kényelemmel felszerelt. (Mosogatógép, kombinált tűzhely, hűtő-fagyasztó, kapszulás és kotyogós kávéfőző, 6 fő számára étkészlet, főzéshez edények és eszközök, illetve a főzéshez szükséges alapvető élelmiszerek, mint olaj, só, liszt, cukor, illetve néhány alap fűszer.

A mosogatógéphez és a mosógéphez 1-2 kapszulát előre biztosítunk) A nappaliból kis lépcső vezet a felső szintre, ahol egy hangulatos hálószoba található egy nagy franciaággyal. Innen nyílik egy kis gardrob, illetve egy zuhanyzós fürdőszoba. A bejárat előtt hangulatos fedett teraszon lehet üldögélni.

A házhoz kívülről csatlakozik egy kisebb szoba egy keskeny franciaággyal, melegebb időben a házban elhelyezhető 4 főn kívül további 2 ember kényelmesen elfér. A házat a hidegebb évszakokban villanyfű teszi kellemessé. A ház mögött gondozott szőlősorok között lehet séteálni, itt kapott helyet a tűzrakó.

A teraszon kis grillsütőt találnak, amit tetszés szerint használhatnak a vendégek. A háztól 10 perc alatt kocsival elérhető Zánka, vagy Balatonakali, ahol kényelmesen be tudnak vásárolni, illetve nyáridőben a strandok számos szórakozást kínálnak. Étkezésre számos új modern étterem és bisztró várja a gasztronómia kedvelőit, ezek többsége már télen-nyáron várja a vendégeket.

A táj is sok szórakozási lehetőséget kínál, 1 órán belül elérhető Veszprém, Keszthely, Hévíz, Balatonfüred, Szigliget, a Badacsony, de akár a Sümegi-vár is.

Kisbalázs Vendégház
, Sósi út 130.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
2 szoba, 4 férőhely

Idegenforgalmi adó: Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 62692, EG21006804