Kiadó Vendégház · Siki Nyaralóház Tihany

További képek ▸

Siki Nyaralóház Tihany

A Siki Nyaralóház egyik legszebb részén a Cserhegyen, csendes, nyugodt környezetben található. Szõlõ és gyümölcsöskertek vesznek bennünket körbe. A pincében már egyre kevesebb a bor, de egy kis szõlõterületet még mûvelünk. A présház emeletére tágas lépcsõház vezet, ahol egy igényesen berendezett stúdió apartmant alakítottunk ki. 2 felnõtt + 1 gyermek részére nyújt kényelmes pihenést. A szobában franciaágy található, mellette egy fotelágyat tudunk még ajánlani.

A helyiség másik oldalán konyhafõzõsarok és egy négyszemélyes étkezõasztal szolgálja vendégeink kényelmét. A fürdõben zuhanyzó és természetesen mosdówc van. Ideális párok és családok számára. Bár a berendezés része egy fatüzelésû kályha is, ez csak korlátozottan használható, ezért kifejezetten télies idõjárás esetén a fû nem kielégítõ, az év nagyobbik részében azonban a klímaberendezés (felár ellenében) hû és fû céljára is rendelkezésükre áll.

Az épületben tv van, internetszolgáltatás mûködik. A szoba ablakából, és a présház elõtti teraszról csodálatos balatoni kilátás nyílik. Jobbról a tihanyi Rév, balról a keleti medencéje vonzza a tekintetet. A szõlõ és kert mûvelését igyekszünk úgy végezni, hogy vendégeink pihenése zavartalan legyen, de azért néha fogunk találkozni. Autóval az épület mellett parkolhatnak. Bár épített grilltûzrakóhely még nincs, de ha tûzgyújtáshoz támadna kedvük, valamilyen lehetõséget fogunk találni.

Csak a nádtetõs épület is élje túl. Legfeljebb fél órás sétával az Apátság, a falu, strand, bolt és vendéglátóhelyek akár gyalog is megközelíthetőek. A félsziget nyújtotta természeti szépségeken túl ez évi tervezett rendezvényeit a oldalon Programok menüpont alatt olvashatja. Az Apátság kitûnõ zenei programjait pedig a Bencés Apátság programok vendégeinknek címe alatt.

A Zamárdiban rendezett fesztiválok hanghatásai a nyugalmat zavarhatják, ezért kiemelem az idei idõpontokat:, július 3-tól 7-ig, Sound, Red Bull Air Race, Strand fesztivál.

Siki Nyaralóház Tihany
Tihany Cserhegy dűlő 09/40

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 1. – november 1.

1 szoba, 2 férőhely

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 32671, MA19008896