Kiadó Vendégház · Lesence Major Lesencetomaj

További képek ▸

Lesence Major Lesencetomaj

Idill a -felvidéken a lábánál patinás hangulat méteres falak romantikus árnyékában, korok igézete, stílusos pihenés. és rusztikus romantika a nyugalom szigetén. Lesence Major egykori malomépületének méteres falai több száz éves múltra tekintenek vissza,a patinás ihletet teremtő enteriőr, a zegzugos szobák elbűvölő egyénisége, az apró részletekben megvillanó korok és kultúrák igézetea stílusos pihenés világába hívogat.

Lesence Major és környezete szépsége a gyönyörű -felvidéket tükrözi, itt, a hazai természet legszebb kincseinek ölén, a -felvidéki hegyek ölelésében a lejtők hangulatát, ízeit, színeit, szerelmeit élhetjük át. Séta a kertben, -élmények a finn szaunában, egy frissítő úszás a beltéri medencében, csendes beszélgetés egy pohár balatoni bor mellet, pihentető alvás a ház hatalmas falainak védelmében,és megújult önmagunkra ébredünk.

Reggel házias ízek, helyi termelők friss gyümölcsei, lekvárjai, sajtjai, fűszerei várnak,és egy csipetnyi ízvilág A Major semmihez nem fogható vonzereje nehezen engedi elaz ideérkezőt, akit a környékbeli hegyek-völgyek csalogatnak a táj további kincseinek felfedezésére.

Fenn, a Sümegi vár csúcsán, a Tapolcai barlang vizének mélyén, a szigligeti hegy vulkanikus kúpján, a Balaton közepén azonban újabb kalandok, újabb élmények várnak ránk. Végül e táj dallamát és ízeit örökre a szívünkbe zárva, jóleső fáradtsággal térünk vissza a Major intim világába, a házba, mely kitárt karokkal várja, és szeretettel öleli magához a pihenésre vágyó utazót.

Lesence Major
, HRSZ külterület 0306.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
szolgáltatások
Ingyenes
9 szoba, 26 férőhely

Idegenforgalmi adó: 150 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63480, PA19002385