Kiadó Vendégház · Nanica Vendégház Buzsák

További képek ▸

Nanica Vendégház Buzsák

Páratlan vidéki hangulatot élvezhetnek vendégházunkban. A hagyományokat ötvöztük a minden igényt kielégítő minőségi luxussal. Egyedi és különleges élményben lehet része, ha ellátogat hozzánk. Apartmanjaink mindegyike klimatizált, egyedi, minőségi, korhű bútorokkal ellátott, a konyhák felszereltsége pedig olyan, mintha csak otthon lenne a kedves vendég.

Finom minőségi bor várja behűtve a hűtőben és mindig van mihez nyúlni a szekrényben, ha esetleg édesíteni szeretné reggeli kávéját. Pihenjen meg az árnyékot adó fák alatt, vagy csobbanjon dézsafürdőben egy ellazító szaunázás után.

Esténként tegyen egy sétát a hagyományaira méltán büszke településen Buzsákon, ahol a takaros portákkal szegélyezett utcák, a virágokkal teli központ felé futnak és a romantikus templomtorony szinte hívogatja a látogatót. Élvezze ezt a különleges falusi miliőt, szippantson a kristálytiszta levegőből egy nagyot, hagyja, hogy átjárja az itt jellemző nyugalom.

HA a barátaival szeretne elvonulni, arra is tökéletesek apartmanjaink, hiszen együtt is kivehetők, így összesen nyolc fő tud kényelmesen pihenni nálunk. Kulturált lánybúcsúk kedvelt helyszíne a szálláshely, közös bográcsozásra, grillezésre, szalonnasütésre is van lehetőség és ha kicsit hangosabb lenne a társaság az sem fog zavarni senkit.

A közelsége sok kirándulási lehetőséget tartogat és ha termálvízre vágyik, az is elérhető a közeli Csiszta fürdőn, ami akár kerékpárral is megközelíthető. Vadászni is van lehetősége, ha hozzánk látogat. Elsősorban felnőttbarát szálláshely vagyunk. Szeretjük az állatokat de kérjük, kis kedvencét ne hozza magával, ha hozzánk látogat.

Nanica Buzsák
Buzsák, Kossuth Lajos utca 35.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
szolgáltatások
Ingyenes
3 szoba, 8 férőhely

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63627, EG19005502