Kiadó Vendégház · Napsugár Vendégház Abádszalók

További képek ▸

Napsugár Vendégház Abádszalók

A nyaralót nyugodt, pihenő helyként ajánljuk családoknak illetve barátoknak. A házban 5 szoba és 3 fürdőszoba található, ahol az egyik fürdőben hidromasszázs kád van.

A lakásban egy teljesen felszerelt konyha és egy 30 m2-es nappali szolgálja a vendégek kényelmét, ahol műhold tv-vel szórakoztathatják magukat az itt pihenők. Minden szobában van egy kis képernyős TV és a forróság elkerüléséért klíma használata megoldható, amit az ár nem tartalmaz.

A ház egyik nagy előnye a 90 m2-es fedett terasz, itt hintaágy és díjtalan nagy csocsó asztal várja vendégeinket a nagy meccsekre. + Egy hatalmas biliárd asztalt is rendelkezésükre bocsájtók. Bográcsozási, tárcsán sütési, grillezési és szalonnasütési lehetőséget biztosítunk az udvaron, ahol az autóval érkezők parkolhatnak is.

A vendégeinknek csak egy kérésébe kerül és mi 2 kerékpárt adunk kölcsön ittlétük idejére. Az udvarban több gyermek játék van pl. hinták, homokozó, mini csúszda, játékok. Szép kártyát elfogadjuk Csak lakást tudom kiadni egyben, szobát nem.

Napsugár
, Nagynyárfa utca 46

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. – augusztus 30.
Ingyenes
Ingyen tűzifa (szabadtéri sütéshez, főzéshez), ingyenes kerékpárhasználat, ingyenes prospektus a környék látnivalóiról
5 szoba, 12 férőhely

Idegenforgalmi adó: 450 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 28758,