Kiadó Vendégház · Vendégház a Csendes Bazalthoz Kisapáti

További képek ▸

Vendégház a Csendes Bazalthoz Kisapáti

Elég göröngyös, hepehupás út vezet a Szent György-hegynek az egyik legmagasabban lakott pontján található házhoz a keleti oldalon. Kárpótlásunk a természet közelsége és gyönyörűsége reggeltől estig. Tíz percnyi gyalogútra van a Szent György-hegyi turista ház a Kék túra útvonal és a bazaltorgonák.

A hegy csúcsa további 10 perc alatt kényelmesen meghódítható. A szálláshelyen a vízellátásról hidrofor gondoskodik. A tetőtérbe padláslétrán lehet feljutni. A ház legnagyobb varázsa a környékben rejlik. A hegy megannyi lehetőséget kínál a természetben való kikapcsolódásra, legyen szó sziklák közti útvonalak felfedezéséről, vagy a Balatonnal és a tanúhegyekkel tarkított végtelen horizontban való elmélyülésről.

A Szent György-hegyen érdemes megnézni a bazaltorgonákat, de tehetünk egy gyalogos kört a hegy kápolnáit érintve is. A közelben találhatóak a túrázásra is alkalmas tanúhegyek, a , a Káli-. 5 km-re, Badacsony 10 km-re, 25 km-re, Tihany 40 km-re, az M7 autópálya 50 km-re fekszik.

Mind a -part, mind autóbusszal megközelíthető. Mivel a ház a hegy egyik legmagasabb lakott pontján van, hegyi út vezet fel Kisapátiból, de autóval lassan és odafigyelve biztonsággal megközelíthető. A szálláshely rendelkezik légkondicionálóval.

a Csendes Bazalthoz
, hegy hrsz 1010.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Welcome drink (üdítő, asványvíz, …), egy üveg bor
3 szoba, 3 férőhely

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63258, MA21003614