Kiadó Vendégház · Szent György-hegy Residence Hegymagas

További képek ▸

Szent György-hegy Residence Hegymagas

A Szent György-hegy a Balaton-felvidék egyik jellegzetes tanúhegye, oldalán hatalmas bazaltoszlopok találhatók. Nevét az egykoron a lábánál állt Szent György-kápolnáról kapta, a heggyel kapcsolatos mondák egy része is összefonódik Szent György és a sárkány legendájával. A hegy lábánál fekvő, újonnan épült vendégház elhelyezkedése egy félhektáros területen, parkosított környezetben, modern kialakítással és gépjármű parkolókkal valósult meg.

Az 5 csillagos vendégházban 6 db vendégszoba található, de csak házként vehető bérbe. A szobák és a közösségi tér magas szintű kialakítással és felszereltséggel ellátottak, valamennyi helyiség mennyezeti folyadék keringetéssel hőfokszabályozott és folyamatosan üzemelő légtechnikai rendszer biztosítja friss levegő befúvást és a fürdőszobai elszívást.

A szobák férőhely kínálatában 4 db. double/twin + pótággyal ágyazható executive és 2 db. 4 férőhelyes családi szoba található. A vendégház 14 fős ebédlővel/társalgóval, továbbá hasonló létszámra kialakított fedett terasszal és medencés belső kerttel vehető igénybe.

A ház teljes körűen felszerelt, a tartózkodáshoz minden kellék adott. A kerti panoráma déli fekvéssel a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkra és a balatonedericsi hegyvonulatra irányul. A bejárati front a Szent György-hegy déli oldalára ad rálátást. A csend és nyugalom az épület tájolásával biztosított.

A vendégek funkcionális programokat is tarthatnak a magas szinten felszerelt, nappalival közös légterű konyhában. Borhűtő bekészítést igényelhetnek. Egyeztetés alapján borkóstoló és vacsora programot szervezünk. Egyedi igényekre további concierge ajánlatokat kínálunk. A vendégházba külön díj felszámításával, igazolásokkal rendelkező, lakótérben szocializált (max. 10 kg.

fajta-kalibrációs) kutya bevihető. A belső terek a zajcsökkentő építészeti kialakításnak köszönhetően aktív pihenést biztosítanak, a szobák és a közösségi tér nagyszélességű wifi adatátvitelt közvetítő, épített routerekkel ellátottak, internet alapú tv készülékekkel szereltek.

A nappaliban csocsó és biliárd is a kikapcsolódást szolgálja. Elérhetőek a balatoni kerékpáros útvonalak mind a balatoni körbringás szakaszhoz, mint a tapolcai csatlakozáshoz. A kerékpárok zárható kerti házban tárolhatók. A telek kerítéssel körbehatárolt, biztonsági kamerákkal őrzött terület.

A házat főállású gondnok kezeli, nappali időszakban minden nap elérhető.

Szent György-hegy Residence
, Fenyősi utca 013/42 hrsz.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
6 szoba, 20 férőhely

Idegenforgalmi adó: 590 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63660, EG19021421