Kiadó Vendégház · Villa Therme Vendégház Hévíz

További képek ▸

Villa Therme Vendégház Hévíz

Pihenéshez, kikapcsolódáshoz minőségi környezetet kínálunk villánkban, mely egy szálloda kényelmét ötvözi az otthon melegével. Ebben az elegáns házban tömegektől mentesen élvezheti a és a Balaton nyújtotta lehetőségeket. Cseppnyi béke, feltöltődés, gyógyulás várja itt Önt két szinten, így akár családdal, akár barátokkal teszi vidámabbá ittlétét, lehetősége van az elkülönülésre is.

A megadott áraink tartalmazzák az áfát, az illetékeket, az épület üzemeltetési költségeit. Nem tartalmazza az esetlegesen fizetendő IFA adó összegét. (530. Ft/fő/éj, 18 év kor felett) Igény esetén kerékpárt biztosítunk. Kérésére városnézést, vagy egész napos kirándulást szervezünk.

melyhez gépjármű és sofőr áll az Önök rendelkezésére. A lehetőségekről és a költségekről szívesen tájékoztatjuk találkozásunkkor. Budapest/Bécs/Pozsony/Graz repülőtereiről egyedi kedvezményes transzfer szolgáltatást nyújtunk. Hévízre célirányosan érkeznek vendégeink, így ezt nem kell külön részletezni.

Villánk kb.600 méterre van a tófürdőtől, de annak elérését még könnyebbé teszi a Dotto, a város gumikerekes kisvonatja, melynek megállója a közvetlen közelben van.

Villa Therme Vendégház
, Tavirózsa utca 14.

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 6 férőhely

Idegenforgalmi adó: 597 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63429, MA20009904