Kiadó Vendégház · Rajna Nyaraló Bogács

További képek ▸

Rajna Nyaraló Bogács

A Bükk lábánál Bogácson egy barátságos üdülőfalu fogadja a gyógy- és strandfürdőjével, két közeli horgásztóval az utazókat. A Tomorvár utcában családias, csendes, szép környezetben minden igénynek megfelelő 2014-ben teljesen felújított nyaralóház várja az idelátogató vendégeket. Az épületnek zárható parkosított udvara van, ahol 3 személygépkocsi parkolására van lehetőség. Az udvaron kiépített főzési- és nyársalási lehetőség áll rendelkezésre.

A Rajna egy kétszintes ház, max. 10-15 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas. 2014-ben kialakításra került a földszinten egy külön apartman. A 4 fős apartman pótágyazható áll modern konyha-étkező-nappalival, hálószoba és zuhanyzó WC-vel. Az emeleti apartmanban található 3 különbejáratú szoba 2-4-4 ágyasak, modern konyha és egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel.

A jól felszerelt, 4 db színes TV, rádiós magnó, a 2 db konyhában villanytűzhelyek, nagy kombinált hűtőszekrények, mikrohullámú sütők, konyhagépek, edények stb. vannak. Az épülethez nagy terasz tartozik. A Vendégházat egyben is ki lehet bérelni minimum 8 fő megfizetésével.

Rajna
, Tomorvár utca 11.

Ingyenes parkolás
elfogadóhely
Nyitvatartás: március 11. – november 22.
Díjmentes korai érkezés 12:00 órától, díjmentes késői távozás 11:00 óráig, ingyen tűzifa (szabadtéri sütéshez, főzéshez), ingyenes kerékpárhasználat, képeslap, ingyenes prospektus a környék látnivalóiról
4 szoba, 10 férőhely

azonosító: 28773, MA20002966