Kiadó Vendégház · Ács Apartman Hévíz

További képek ▸

Ács Apartman Hévíz

központjában, közel a gyógyfürdőhöz, csendes, nyugodt környezetben várunk minden kedves idelátogatót. A vendégek rendelkezésére állnak különböző nagyságú klimatizált apartmanok és szobák. A vendégszobák teljes bútorzattal, családias hangulatban, ágyneművel és textíliákkal felszereltek.

Minden egységhez korszerűen berendezett fürdőszoba, hűtő, valamint egy szoba kivételével, főzési lehetőséggel és férőhely szerinti konyhai felszerelésekkel ellátott konyhabútor tartozik. A vendégek zárt parkolóban helyezhetik el gépjárműveiket. A házhoz egy nagy kert is tartozik kerti bútorokkal, kerti kiülővel.

A Hévízi Szobakiadók Szövetségének tagjaiként számos, kedvezményes szolgáltatást kínálunk a vendégek számára, például színvonalas vendéglátás, szépségápolás, terápiás kezelések és tófürdő belépő. Itt mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának legmegfelelőbb ajánlatot.

A kulcstartóval, melyet minden vendégünk érkezéskor megkap, általában 5-10 % os kedvezmény vehető igénybe. A részletekért érdeklődjön a vendéglátónál.

Ács Apartman
, Vajda Ákos út 9.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Ingyenes légkondícionálás
6 szoba, 16 férőhely

Idegenforgalmi adó: 597 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 62955, MA21030626