Kiadó Vendégház · Fekete Gekkó Apartman Balatonlelle

További képek ▸

Fekete Gekkó Apartman Balatonlelle

Nem luxus. Békesség, madárdal és szeretet. a déli part közepén található, családias békés környezet jellemzi. A házikó egy km távolságra van a parttól és a központtól és nagyjából ekkora távolságban az autóút és az autópálya is. Kisebb-nagyobb üzletek sora található meg a környéken így szinte mindent be lehet szerezni.

A Balaton mellett még sok egyéb látnivaló, szórakozási lehetőség van. Cirkusz, vidámpark, szabad strandok, hajókázási lehetőségek. A közeli Kishegyre és környékére akár bortúrára is van lehetőség, a pincészetek szeretettel várnak mindenkit. Gasztronómiai élménybirtok is van nem messze Rád-pusztán, de ugyanakkora távolságra van a Bugaszegi köztársaság is, oda is érdemes ellátogatni, de se szeri se száma a sok kikapcsolódási lehetőségnek.

A ház két lakrészből álló kis családi ház közös konyhával és fürdőszobával. A ház jól felszerelt konyhájában süthet főzhet bárki, a szobákban sík képcsöves tv van, szekrények és persze az elmaradhatatlan free wifi. Nagy családoknak és baráti társaságoknak ajánlom elsősorban, de szeretettel várunk mindenki mást is.

Kutyus cicus nem akadály, biztosan jól érzik majd magukat ők is.

Fekete Gekkó Apartman
, Zrínyi Miklós utca 7.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Kutya bevihető (fizetős)
2 szoba, 7 férőhely

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63530, EG19016428