Kiadó Vendégház · Judit Vendégház Hévíz

További képek ▸

Judit Vendégház Hévíz

A hévízi tótól mindössze 10 percre, a város frekventált helyén, ízlésesen berendezett, komfortos szobákkal várjuk vendégeinket. Az első szinten található 3 vendégszoba, valamint rendelkezésre áll még egy jól felszerelt étkező-konyha rész is, ahol a reggeli elkészitése, ill.kisebb étkezések lehetségeek., villanyrezsó, hűtőszekrény, kávéfőző, mikró, stb, Szobáink 2 ágyasak, minden szobához külön balkon, kábel Tv, fürdőszoba tartozik.

Fentebb található egy nagy kb 50 m2es 4 személyes apartman., a konyka-étkező rész felszerelése azonos az előzővel. A balkonról csodálatos kilátás a városra illetve környező helyekre. Közelben, 200 m-en belül szinte minden szolgáltatás megtalálható pl. posta, fodrászat, kozmetika, masszőr, uszoda, étterem stb.

Mellettünk van az Aquamarin szép parkjával fürdőjével szabadtéri medencéjével, nem messze a Carbona welness részlegével és uszodájával., melyet a nálunk üdülő vendégek kedvezményesen vehetnek igénybe. A szép, rendezett fürdőváros méltán világhírű az egyedülálló biológiailag aktív taváról.

Egész éveben kellemes szolgáltatást nyújt a hozzánk látogatóknak.

Judit Vendégház
, Dr. Babócsay utca 5/a.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 20. – november 30.
5 szoba, 10 férőhely

Idegenforgalmi adó: 597 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63234, EG20001344