Kiadó Vendégház · Pajta Vendégház Kapolcs

További képek ▸

Pajta Vendégház Kapolcs

Kapolcson a Művészetek Völgyében remek elhelyezkedéssel kínálunk szállást a kertünkben lévő pajtában kialakított vendégházunkban. festői környezetben található, ahol a kultúrának és a természetszeretetnek is hódolhatunk. Kirándulhatunk a Malmok völgyében és számos, patak és forrás található a közelben.

Ha balatoni fürdőzésre vágyunk, akkor a legközelebbi strandok 15-20 perc autózással elérhetőek. Tapolcán, amely szintén közel van, a Malom tó és környezete kiváló kikapcsolódást nyújt. Művészetek Völgye A szálláshely közelében (100-400m) több színpad helyezkedik el a Művészetek Völgye fesztivál alatt.

A Panoráma színpadtól, a Jazz udvartól és a Kőbánya udvartól is kb 200m távolságra található a szálláshely. A kertben nappal árnyékos pihenőhelyek és frissítő kerti zuhany járul hozzá a kikapcsolódáshoz. Fűtési szezonban a szálláshelyen fa tüzelésű kandalló biztosítja a meleget két elektromos radiátor mellett.

Hideg időben a szállást előre befűtjük, de az itt tartózkodás alatt a fűtésről a vendégeknek maguk kell gondoskodniuk. A fát biztosítjuk.

Pajta
, Jókai utca 18.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: március 1. – október 31.
1 szoba, 2 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 62859, EG21005547