kiadó nyaraló · Szolid Bohém Vendégház Szarvas

további képek

Szolid Bohém Vendégház Szarvas

Szolid Bohém Vendégház Szarvas, 3 szoba 8 férőhely

A Szolid Bohém a 44-es főút mentén Budapesttől 150 km-re a történelmi Magyarország közepén, pihenőövezetében helyezkedik el. megye gyöngyszemeként is ismert hangulatos kisváros feledhetetlen élményt nyújt a kultúra, a művészetek, a varázslatos természeti értékek, a természetbarát életmód, a horgászat, a vadászat, a vízi sport és a lovaskultúra iránt érdeklődő látogatók számára egyaránt.

Ahogy a látnivalókban és programokban gazdag idilli kisváros és környezete, úgy a Holt-Kőröstől és a Kacsa-tótól 200 méterre található vendégházunk is aktív kikapcsolódósát, felhőtlen szórakozást és tartalmas pihenést nyújt vendégeinknek. Igényesen berendezett, bensőséges hangulatú vendégházunk magas színvonalú szolgáltatásaival biztosítja a kikapcsolódást az ide érkezőknek. A 3 külön bejáratú, fürdőszobás szobában összesen 8 fő elhelyezését tudjuk biztosítani.

Térí ellenében is rendelkezésre áll a vendégeink részére. Hangulatos kerthelyiségünkben grill konyha, pezsgőfürdő és medence is vendégek a rendelkezésére áll. Családok, baráti társaságok és egyénileg érkező vendégeink számára is ideális környezet a feltöltődésre és a tartalmas pihenésre.

Szarvasi Városi Strand 400 m
Szarvasi Vízi Színház 900 m
Szarvasi Gyógyfürdő 900 m
Mittrovszky-kastély 900 m

Szolid Bohém
, Szent István utca 8.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

szolgáltatások
Ingyenes WiFi
3 szoba, 8 férőhely

azonosító: 27853, EG19006230